Fx15 ve Chitosan Kampanyaları Fx15 Siparişi Chitosan Hakkında

‘Diyet faktörleri’ etikeyitle ilgili yazılar:

Zayıflama Resmi

Diyet ve Fx15

Diyet yapmak sağlık açısından yararlı olduğu sanılsada aslında yararlı değildir.Çünkü vücudun ihtiyacı olan besinleri almamak hastalığa sebep olabilir. Bunun için diyet yapmak yerine fx15 zayıflama hapı kullanabilirsiniz. Doğal şekilde kilo vermek için yapmanız gereken sadece fx15 zayıflama kapsüllerini kullanmaktır. Fx15 hapı ile dengeli kilo vermek mümkündür. Diyetteki total yağ miktarı ve yağın türleri diyetteki total yağın ve özellikle de doymuş (satüre) yağ asitlerinden zengin hayvansal yağların fazla olmasının bazı türlerinin gelişmesi riskini artırdığını telkin eden denevsel ve epidemivolojik çalışmalar vardır. Bu kolon ve rektum , postmenopozal kadınlardaki meme ve endometrium, pankreas ve böbrek  olarak bildirilmektedir. Sigara içen kişide yapılmış olan ünlü olmalıdır. Kilo vermede yardımcı fx15 ve diyet ikilisini aynı zamanda uyguladığımız zaman inanılmaz sonuçlar elde edebiliriz.

 Betacarotene cancer prevention study”de satüre yağların pankreas ve prostat  sıklığını artırdığı görülmüştü. Yağı fazla diyetler genellikle enerjisi de yüksek diyetlerdir. Epidemiyolojik çalışmalarda diyet faktörlerini tek tek birbirinden ayrı değerlendirmede güçlükler olabilir. Geniş ve iyi planlanmış bir çalışma sayılan “nurses’ health study”de diyetteki total yağ miktarı veya yağların türleri ile meme gelişmesi riski arasında bir ilişki bulunmadığı bildirilmişti.

Kolorektal riski ile diyetteki total yağ miktarı ve yağ asitlerinin türleri arasında bir ilişki bulunduğu üzerinde durulmuştur. Linoleik asid (esansiyel yağ asitlerinden) organizmada arakidonik asite dönüşür ve “eicosanoid” metabolizmasının ilk basamağındadır (bakınız bölüm 8, lipidler). Bu metabolik yol kolorektal adenomlarm ve gelişmesinde önemlidir. Kolorektal adenomlann ve  kemoproflaksisinde aspirin ve nonsteroid antiinflamatuarlar bu yolu engelleyerek faydalı olur. Ancak diyette yağ kısıtlamalarının ne kadar faydalı olduğu tartışmalıdır. Protein yüksek proteinli diyetlerin özelikle protein kaynağı başlıca “kırmızı et” ve işlenmiş etler ise bazı  için risk arttırıcı olduğu bildirilmektedir.