Fx15 ve Chitosan Kampanyaları Fx15 Siparişi Chitosan Hakkında

‘Fx15 Süresi’ etikeyitle ilgili yazılar:

Zayıflama Resmi

Beslenmede Bilimsel Gerçekler

Beslenmede doymuş yağlardan zengin süt ve türevleri ile görünür yağ olarak tereyağı, margarin kullanan bireylerde kolesterol düzeyinin yüksek olduğu bildirilmiştir. Fx15 kullanıcıları arasında kollesterol düzeyi yüksek olanlarda ilk 2 aylık Fx15 kullanımı sonrasında bu değerlerde düşüş gözlemlenmiştir (Prolife Aratırma Departmanı). Yukarıda bahsettiğimiz türde beslenmedeki yağ asitleri miristik, palmitik ve stearik asitlerdir. Özellikle miristik ve palmitik asit alımı plazma total kolesterol ve LDL düzeyini yükseltmektedir.

Beslenme ile aşırı kolesterol alımı, duyarlı bireylerde LDL için hepatik alıcıların etkinliğini azaltarak plazma kolesterolün yükselmesine neden olmaktadır. Bu da bize gösteriyor ki Fx15 kullanımı süresince yukarıda sözü geçen besinlerden uzak durmak gerekiyor.

LDL kolesterolün oksijenli radikallerle oksidasyonu önemlidir. Antioksidanlar, LDL kolesterolün oksidasyonunu önlerler. Diyetteki antioksidanların başında C vitamini, E vitamini, karotenoidler ve flavonoidler gelmektedir. Bitkisel sıvı yağların E vitamini içeriği yüksek olmasına karşın, bu tür yağlar çoklu doymamış yağ asitlerinden zengin olduklarından E vitamini bu yağ asitlerinin oksidasyonunun önlenmesi için kullanılır. E vitamininin en zengin kaynakları yeşil yapraklı sebzeler, ceviz, fındık, fıstık, kuru baklagiller ve özü ayrılmamış tahıl ürünleridir. Tüm bunların Fx15 tüketimi süresince tercih edilmesini tavsiye ediyoruz. C vitaminini en fazla içeren besinler domates, turunçgiller, çilek, maydanoz, yeşil biber, kivi ve kuşburnudur. Bu meyve ve sebzeler Fx 15 süresi zarfında bağışıklık sisteminizi iyileştirerek daha etkin bir zayıflama sürecine vesile olabilirler. Karotenoidler havuç, portakal, kayısı, domateste bulunur. Başta turunçgiller olmak üzere sebze ve meyvelerde flavonoidler bulunur. Yapılan bir çalışmada antioksidanlardan biri olan plazma C vitamin düzeyinin ateroskleroz oluşumunu önleyici ve HDL düzeyi ile doğrusal orantılı olduğu bulunmuştur.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0