Fx15 ve Chitosan Kampanyaları Fx15 Siparişi Chitosan Hakkında

‘Sindirime yardımcı’ etikeyitle ilgili yazılar:

Zayıflama Resmi

Sindirime Yardımcı Fx15 Kapsül

Günümüzde meyve ve sebzeler eskiden olduğu kadar kuvvetli değildir ve bunu suni gübrelere ve diğer kimyasallara borçluyuz.Bu sebeple meyve-sebze diyetlerinde Fx15 zayıflama takviyesi kullanmalıyız. Çoğu durumda toprağın kendisi mineral ve mikro-elementler bakımından zayıftır. Vitamin ve mineraller vücudumuz için gereklidir. Dolayısıyla bazı takviyelere ihtiyaç duyulabilir. Fakat bunlardan yüksek dozlarda kullanmak için bir neden yok aslında, özellikle de vücudun öğütme gücü iyi durumdayken. Mümkün olduğunca doğal kaynaklardan faydalanmak, doğal olarak yetişmiş gıdalar seçin ve olabildiğince taze yemek gerekiyor.

Bütün diyet takviyeleri konusunda dikkatli olunmalıdır. Enerji gereksinimleri ise, hastalık gerektirmedikçe bunların kullanımları önerilmez. Yiyeceklerle beraber doğal yollardan aldığımız vitamin ve mineraller karaciğerde işlem görür. Sanki muhteşem bir beyne sahip olan karaciğer yeterli madde alındığını tespit eder ve fazlasını vücuttan çıkarır. Fakat birçok biyomühendislik ürünü takviyeler, karaciğeri atlayarak doğrudan kana katılır. Ancak bu şekilde belli vitamin veya mineralden aşırı almak çok kolaydır, fakat doğal yollarla bu mümkün değildir. Hatta güçlü maddelerden sürekli alındıkça vücuttaki etkisi azalır. Dolayısıyla gereğinden fazla alınmamalıdır ve ayda bir kullanıma ara verilmelidir ya da bir döngü içinde kullanımları sürekli değiştirilebilir.Bu durum Fx15 kapsül içinde geçerlidir.

Sağlıklı bir bağırsak, sindirime yardımcı olan ve sindirim sisteminde kötü bakteri ve mantar üremesini azaltan yararlı bir bakteri florasına sahiptir. Uzun süre antibiyotik alan bir kimsede iyi ve kötü huylu bakteriler ölür ve vajinal mantar, ağızda çıban ve ağızda mantar tipi oluşumların hızlanmasına karşı savunmasız kalır. Gastrik problemler ayrıca dengeyi altüst edebilir.Dizanteri gibi bakteriyel bir bağırsak enfeksiyonunun geleneksel tedavisi canlı yoğurt yemektir. Canlı yoğurt, protein ve karbonhidratları parçalayıp, soğurulmasını hızlandırarak sindirime yardımcı olan bir bakteriyi (laktobasil) içerir. Bunlar ayrıca yararlı bakterilerin yeniden oluşumunu sağlar. Antibiyotik alırken canlı yoğurt yemek çok tutulan, fakat bakterinin öldüğünden dolayı yanlış bir düşüncedir. Canlı yoğurt, hızlıca dengeyi yeniden sağlamak üzere, antibiyotik kullanımını hemen kestikten sonra kullanılmalıdır (etkisini artırmak için yoğurdu karıştırın). Sağlıklı bir bakteri florası sağlamak için özellikle çeşitli aktif faydalı bakterileri içeren gıdalar (yoğurt, süt veya kapsüller halinde) ve Fx15 mevcuttur.